Conexiunea dintre sănătate și performanță ar trebui să fie cât se poate de evidentă pentru toți angajatorii in vremurile prezente cat si cele viitoare.  La fel de evidentă este si conexiunea dintre nivelul de implicare al unui angajat care simte că angajatorul  are grijă de el și rezultatele sale care se reflecat apoi asupra perfomantei intregii organizatii.

  Ingrijorarea  pentru sănătatea angajaților nu înseamnă doar să te asiguri că au de unde să își cumpere prânzul ci să intervii pentru starea lor de bine oferindu-le acele suplimente care sa le acopere lipsurile din corp pentru ca opoi să reflecte asupra performanței.

  În majoritatea țărilor  mai dezvoltate, conceptul de „well-being organizațional” (stare de bine a organizației, în traducere aproximativă :-)) este unul care necesită atenție și implicatie  din partea angajatorului.

  Prevenția salvează vieti dar și durata de funcționare la un nivel ridicat de performanță al companiei  oferind rezultate senzaționale, iar în acest sens resursa noastră cea mai prețioasă este timpul și sănătatea, iar  cu cât suntem mai sănătoși, pe de o parte putem munci mai mult și cu atingerea scopului, iar de cealaltă parte suntem mai mult timp alături de cei dragi din jurul nostru oferindu-le și acestora starea noastră de bine.

  Angajatorul poate oferi diverse oportunități de relaxare oferite angajaților  în timpul programului, de abonamente la programe de  detoxifiere si team building-uri, de politici organizaționale care să ofere o  muncă flexbilă. Ținând cont de  toate instrumentele și serviciile de care poate dispune acum o companie pentru a crea un program eficient de well-being organizațional, ce mai rămâne de făcut celor de la HR este să învețe să aleagă în funcție de nevoile specifice ale angajaților.

 Pentru a veni în ajutorul celor care sunt la început de drum în implementarea unor astfel de programe motivaționale, vă recomandăm sa urmați cei 5 pași de sănătate oferindu-va detalii importante despre cum sa acționați asupra stării  de bine a fiecărui angajat in parte prin prezenta noastră în compania dumneavoastră sau prin sesiuni online, cum poate fi ea creată în așa fel încât să crească nivelul de implicare a angajaților și să susțină atitudini pozitive pe termen lung.

  Prevenția salvează starea de bine a angajatului, de care ține performanța companiei și iți ridică afacerea la loc de cinste!

Carol Happy Detox-Oricând de ajutor!

Lasă un răspuns