Start pentru afacerea ta!

  Dacă vrei să îți suplimentezi veniturile sau pur și simplu îți dorești să fii propriul tău șef, sa ai libertate financiara, fii creativ și lucrează chiar din confortul propriei tale case!

  Indiferent unde locuim, există posibilitatea de a ne ajuta familia, semenii,

  • atât cu produse naturiste de creștere a imunității
  • cât și cu un mod ușor de a caștiga bani de acasă, fără investiție sau risc

Poți lucra de acasă

  • part-time / full time, de oriunde locuiești, în țara sau în străinatate
  • Vezi video cu Oportunitatea de a face Venituri suplimentare de acasă, mai ales in această perioadă…

  Cum se caștigă concret banii în Coral club

  Indiferent dacă îţi conduci proiectul personal  într-o comunitate mică sau într-un mare centru urban, marketingul „din gură în gură“ este extrem de important pentru businessul tău. Majoritatea clienților își exprimă satisfacția (sau insatisfacția), în urma utilizării unui produs sau serviciu, în discuțiile cu ceilalți. Experiența proprie este principalul factor care generează marketingul „din gură în gură“, indiferent dacă acesta este pozitiv sau negativ ori dacă are loc față-n față sau în mediul online. Mulți clienți caută pe internet review-uri înainte de a se decide să investească într-un produs sau într-un serviciu, de aceea construirea unei reputații bune este esențială pentru succesul unui business.

  Construiește propria echipa care să creadă în ideea, calitatea și eficiența produselor  si în afacerea ta! De cele mai multe ori este imposibil să crești afacerea de unul singur și știm cu toții că munca în echipă presupune colaborare, încredere, respect și mai ales comunicare eficientă între membrii acesteia, iar un citat celebru spune că „un om poate să fie un element foarte important într-o echipă, dar un om nu poate face o echipă.

  Motorul realizărilor ține de oamenii pregătiți să se conecteze între ei când și unde este nevoie. O poziționare corectă a situației și o analiză rapidă a resurselor sunt acțiuni cheie în dezvoltarea atât individuală, cât și la nivel de echipă, în cadrul unui proiect. Nevoile consumatorilor s-au schimbat în timp, iar miza nu este doar beneficiul produsului consumat , ci și experiența pe propria piele, însuflețită de oamenii pregătiți să intervină în orice situație.

  Pentru a te diferenția de concurență trebuie să investești continuu în oameni pentru a atinge performațele dorite, iar daca esti in echipa noastra ai acces la:

  • grupuri whatsapp / messenger pentru Consumatori / Distribuitori
  • consiliere telefonica ref sănătate și cum poți câștiga bani
  • seminarii online pentru sănătate și dezvoltare echipă

  O  echipă unita va avea același obiectiv și va performa la potențial maxim, iar cuvântul care definește eficiența în echipă este „armonie”, iar aici  facem referire  la relația dintre oameni, , între momentele intense de lucru cot la cot cu echipa și la momentele relaxate în care se împărtășesc idei și povești.

  Ai grijă de consumatorii tăi!- fie ca iți place sau nu, ei sunt cei care fac afacerea ta profitabilă sau falimentară, sunt motorul care face diferența între ceva ce merge sau se oprește.  Dezvoltarea ta, felul în care vorbești cu oamenii, imaginea pe care ei și-o fac despre tine și emoțiile pe care le transmiți vor conta foarte mult în viitorul proiectului propriu. Consumatorii care vor aduce alți consumatori sunt cei care vor fi surprinși în mod plăcut.

  Reacționează rapid la fiecare oportunitate, situație ce ar putea să te ajute sî crești alături de afacerea ta.

  În concluzie, ca să poți găsi timpul necesar pentru crearea și dezvoltarea propriei afaceri, trebuie să fii încrezut în sine și în puterile tale și să tinzi spre atingerea scopului propus, sa reactionezi  rapid la fiecare oportunitate, obținând rezultate frumoase în afacere!

Ce faci după ce te înscrii gratuit

Tot ce ai de făcut este sa dai prietenilor link-ul nostru de site   + codul tău de membru

  • unii vor fi consumatori în echipa ta, și tu vei caștiga comision de la firmă, alții vor dori să facă și ei bani, și vei câștiga alt tip comision, vezi detalii în video
  • te loghezi cu codul tău de membru și parola și vezi produsele cu 20% reducere pe site accesând acest LINK
  • la comanda online de minim 200 lei , ai transport gratuit oriunde in Romania

  Dacă ești interesat de propunerea noastră de mai sus, așteptăm cu mare interes să ne contactezi telefonic  la 0757777253 și să povestim cum putem colabora.

  O să-ti poți rotunji veniturile făcând ceea ce iti place, iar dacă proiectul tau va prinde proporții, poate deveni principala sursă de venit!