Life Coaching Club- un proiect personal initiat sa te ajute in dezvoltarea personală, ajutându-te să te analizezi și să îți înțelegi poziția în care te afli, dorințele, obiectivele și ce pași concreți trebuie să faci pentru a ajunge acolo unde îți dorești, un proiect pentru menținerea unei vieți sănătoase susținut de cursuri și pregătire personală. Life coaching sau coaching pentru viață este momentul în care tu devii pentru tine o prioritate.

Life coaching-ul se concentreaza asupra prezentului si viitorului tău personal, accepta realitatea actuala si urmareste sa imbunatateasca rezultatul in viitor.

Life coachingul cu siguranța te va ajuta să realizezi o schimbare în viață! Life coaching-ul este despre tine pentru că orice schimbare noua ai vrea sa faci , aceasta începe de la tine. A sosit momentul să faci ceva pentru tine? Daca sunteti gata sa va maximizati cu adevarat potentialulsi sa va duceti viata la nivelul urmator, atunci este timpul sa apelati la un life coach, sub prezenta Claudia Nerghes.

Dacă ținta este performanța înaltă atunci coachingul pentru business este soluția potrivită pentru libertate financiară!

Dacă ești cu adevărat interesat de o schimbare contacteaza-ma la 0757777253!