PLAN DE CARIERĂ

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip Flipbook Help documentation.

SCARA SUCCESULUI

CUMPĂRĂ CU REDUCERE

DEZVOLTARE AFACERE

REALIZAREA DORINȚELOR

întrebări frecvente ref. MLM

Vrei sa faci venituri suplimentare, dar ai încă nelămuriri în privința acestei oportunități ?

Mai jos găsești căteva întrebări frecvente ref MLM / industria de Multi level marketing / Network marketing / Marketing de rețea.

Industria de Marketing de rețea / MLM legitimă distribuie produse și servicii doar prin reclama “din gura în gura” (word of mouth advertising), și prin crearea unei rețele de consumatori / distribuitori pe mai multe nivele, deci NU prin modele clasice de distribuție gen en-gros/ en-detail/ francize, care se promovează prin reclamă plătită la tv, radio, ziare, internet, afișe stradale etc.  Sursa – aici

Există rețele de distribuție MLM în toată lumea care vând prin recomandare: produse naturiste, uleiuri esențiale, de curățenie, cosmetice, produse alimentare, vase pentru bucatarie, produse pentru bebelusi, servicii de asigurari, credite pentru achizionare de case si masini, imobiliare, masini, servicii turistice, croaziere, servicii / produse software, carti, bijuterii, imbracaminte, incaltaminte, sali fitness, aur, bijuterii, cursuri dezvoltare personala etc

Consumatorii multumiti de produse le recomanda si altora si astfel, castiga un comision de vanzare din partea firmei.

Iar daca isi creeaza o echipa de distribuitori / consumatori, castiga comision si din acea retea, printr-un plan de compensare unic, valabil pentru toti membrii acelei firme.

Care este diferenta intre un vanzator angajat cu salariu si un constructor de retea / MLM-ist ?

Unii vanzatori din sistemul clasic sunt angajati part-time, full time, si castiga salariu fix + comision de vanzare, altii colaboreaza doar extern, prin firma proprie, si castiga comision doar dupa ce fac vanzarea in domeniul ales.

Distribuitorul in retea / MLM-istul nu are salariu fix /program/ birou/ sef, lucreaza de acasa/ din vacanta, de oriunde din tara sau din strainatate, si e platit doar pentru performanta, nu pentru timpul alocat, adica doar cu comision de vanzare, din comenzile proprii si din ale echipei pe care reuseste sa si-o formeze, conform Planului de Compensare al firmei pe care a ales-o.

Conteaza varsta, pregatirea, functia, zona,”relatiile” ca sa ai succes?

NU.

Marketingul de retea / MLM ul e cea mai democratica oportunitate, pentru ca e deschisa pentru toti in mod egal, nu conteaza daca ai 16 sau 80 ani, nivelul de studii, diplomele, relatiile, satul/ orasul din care faci afacerea.

Toti cei ce intra au aceleasi sanse, si depinde de fiecare om la ce nivel vrea si poate sa creasca in cariera si venituri.

Exista seminarii si prezentari, online si in diverse locatii, unde cei interesati pot alege daca vor sa fie simpli consumatori cu reducere ai produselor sau vor o cariera bazata pe performanta si venituri.

Marketingul de retea / MLM este “piramida”?

NU, “Piramida” e acea structura ilegala unde se castiga comision din TAXA DE INSCRIERE a altor oameni.

In MLM se castiga bani doar “la varf”?

NU.

Nu doar primii inscrisi pot castiga comision din recomandarea produselor, ci oricine se inscrie oricat de tarziu, e ambitios si isi dezvolta o echipa de consumatori / distribuitori.

Un distribuitor nou, pregatit si ambitios, poate depasi oricand ca rang si venit pe un distribuitor vechi, daca urmeaza sistemul de dezvoltare a afacerii, merge la seminarii de training si se dezvolta ca profesionist in dezvoltare de retea de distribuitori independenti.

De ce nu toti oamenii au succes in Marketing de retea / MLM ?

Fiecare om va creste direct proportional cu  investitia proprie de timp si ambitie, perseverenta, curaj, incredere, dezvoltare abilitati de vanzari si leadership.

Nu exista nici o garantie ca cineva va avea succes.

La fel ca in orice alta meserie,

Nu toti medicii / arhitectii / inginerii / sportivii sunt de top.

Fiecare creste atat cat investeste in propria dezvoltare.

In plus, cine vine cu mentalitatea de a fi platit pentru timpul alocat, ca la job, si nu pentru performanta, nu va avea succes in Marketingul de retea.

Pe cine sa ascult daca vreau sa am succes?

Simplu. In orice domeniu, daca vrei sa cresti, pe cine asculti? Pe vecinul, pe (ne) cunoscutii de pe forumuri sau din viata ta reala care nu au succes in acel domeniu SAU pe cei care stiu drumul si au atins deja succesul in acel domeniu?

In Marketingul de retea / MLM, te invitam la prezentari online si la seminarii/ conferinte in diverse locatii din tara si strainatate, sa vezi oameni de orice varsta, pregatire, care urca treptele succesului, astfel incat sa nu mai ai dubii cand auzi pe cei ce vorbesc in necunostinta de cauza.

Cat timp trebuie sa aloc ca sa castig primii bani ?

Cateva ore pe saptamana e suficient.

Te conectezi direct la sistemul de invatare si leadership al firmei.

Nu e greu sa trimiti un link la un video sau o invitatie pe whatsapp/ messenger, catre un webinar saptamanal, unde cei cu experienta prezinta pentru tine si cunostintele tale (fara sa faci spam).

Unii vor fi interesati doar de produse naturiste cu 20% reducere (in cazul Coral club), altii vor dori si venituri suplimentare/ reziduale, bonus in casa/masina, vacante sau altii nu vor dori nimic. Nici o problema. 

Aici invatam sa “sortam” printre cunostinte / piata rece, pana gasim pe cei interesati, nu e nevoie sa “convingem”.

Piata de distributie prin retele creste in toata lumea, si oamenii ambitiosi, care se bazeaza pe rezultatele lor si ale echipei lor, vor fi atrasi mereu de aceasta oportunitate, mai degraba decat de “siguranta” unui job.

Care e diferenta intre venitul din marketing de retea si salariu?

Daca esti angajat, vei avea un salariu fix, negociat,  si eventual un comision daca lucrezi in vanzari, venituri care ating inevitabil un plafon liniar, specific fiecarei firme.

Venitul in Marketing de retea depinde in mod direct de tine si echipa pe care ti-o formezi, de performanta in vanzari, si practic nu exista limita de venit potential.

Si asta pentru ca in Marketing de retea suntem platiti doar dupa performanta, nu dupa timpul petrecut.

In plus, daca iti creezi o echipa de distribuitori, poti ajunge la venituri pasive / reziduale dupa un timp, ceea ce inseamna ca vei castiga timp liber pentru tine si familia ta.

Pot castiga bani si in lunile cand nu lucrez?

Da, daca ai deja o retea consumatori si distribuitori si ea se mentine sau creste si in absenta ta, tu poti castiga bani si in lunile cand nu poti lucra, fie ca mergi in vacanta sau daca ai alte motive personale.

Pot vinde contul sau lasa mostenire reteaua creata ?

DA, in Marketingul de retea poti vinde contul care genereaza venituri reziduale lunare din retea sau il poti lasa mostenire familiei.

De ce as dezvolta afacerea de Marketing de retea si nu o afacere clasica?

Daca deschizi o afacere clasica, ai nevoie de investitii, poate chiar de credite bancare, angajati, birouri, si profitul poate veni dupa ani de munca si multe ore petrecute zilnic de tine pentru a-ti creste afacerea.

In marketingul de retea, daca esti ambitios, perseverent, ai abilitati de comunicare si leadership, poti ajunge la venituri reziduale lunare de sute de euro (in cateva luni) sau mii de euro (in 3-5 ani), fara nici o investitie sau credite bancare, birouri, angajati, logistica.

Toata investitia va fi in dezvoltarea ta ca lider, pentru a-ti crea o echipa de distribuitori independenti ambitiosi si vei fi platit inclusiv din timpul si munca lor, conform Planului de compensare care stimuleaza crearea unei echipe pe mai multe niveluri.