Hidratăm Lumea Întreagă

  Deja de peste 20 de ani, produsul nostru de bază Coral-Mine
este probabil cea mai convenabilă soluție
de a bea apă biodisponibilă pentru organism.

Știm că sănătatea începe
printr-o hidratare corespunzătoare.

CORAL CLUB ARE O VASTĂ EXPERIENȚĂ ÎN DEZVOLTAREA ȘI PROMOVAREA PRODUSELOR CARE CONTRIBUIE LA ÎMBUNĂTĂȚIREA PROPRIETĂȚILOR APEI POTABILE.

GAMA DE PRODUSE A COMPANIEI CUPRINDE O MULTITUDINE DE SOLUȚII CARE ȘI-AU DOVEDIT BENEFICIILE DE-A LUNGUL A MULTOR ANI DE EXPERIENȚE CUPRINZĂTOARE PRINTRE MILIOANELE DE CONSUMATORI.

 

CELE 5 PRINCIPII FUNDAMENTALE

CALITATE FĂRĂ COMPROMIS

Controlul calității începe încă din etapa de selecție a tehnologiei, a zonei de producție și continuă în toate etapele de producție:
de la selecția materiilor prime până la procesul de ambalare.

Spațiile de producție Coral Club sunt
certificate în conformitate cu standardele GMP, ISO, HACCP.

 

SIGURANȚĂ MAXIMĂ

 În timpul procesului de producție, fiecare produs Сoral Сlub este supus testării riguroase în mai multe etape.

 Avem laboratoare proprii și centre independente de testare care verifică periodic calitatea și puritatea materiilor prime,
selectează combinația optimă de componente, confirmă eficacitatea și asigură siguranța produsului finit.

 Realizăm continuu teste microbiologice ale substanțelor active din produsele finite pentru identificarea prezenței impurităților străine, a metalelor grele, adionuclizilor, pesticidelor și elementelor toxice.

SPECIALIȘTI DE TOP

 La dezvoltarea produselor Coral Club sunt implicați experți de top în biochimie și nutriție, folosind cele mai noi cercetări și tehnologii.
Acest lucru ne permite să aducem rapid pe piață soluții inovatoare pentru susținerea sănătății și a frumuseții.

ÎN TON CU NATURA

 Produsele noastre conțin componente din sursă naturală, și, datorită realizărilor științifice, sunt prezentate într-o formă echilibrată și biodisponibilă.

 O mare parte dintre produse conțin formule originale și standardizate:
Cureit, Verisol, Lifenol, JBB20, și sunt create folosind cele mai recente tehnologii: Concordix, Cracked Cell Wall, presa non polară, Silver Sol – toate contribuie la creșterea siguranței și eficienței produselor.

TEHNOLOGIE FĂRĂ LIMITE

 Ca o companie globală, ne concentrăm pe identificarea practicilor globale de succes, a căror implementare ajută la asigurarea celei mai înalte calități a produsului. Dorința noastră constantă este să punem accent pe crearea soluțiilor și mai eficiente pentru produsele noastre, de aceea aria producției Сoral Сlub este atât de vastă.

 Produsele noastre sunt fabricate în SUA, Japonia, Germania, Canada, Franța, Rusia, Olanda, Armenia, Norvegia, Coreea de Sud și Taiwan.

SPECIALIȘTI DE TOP

conceptul de sănătate

 GRIJA PENTRU SĂNĂTATE ESTE SOLUȚIA CĂTRE O VIAȚĂ ÎMLINITĂ, ACTIVĂ ȘI LONGEVIVĂ. AM CREAT PROPRIUL CONCEPT DE SĂNĂTATE, CARE SE BAZEAZĂ PE MENȚINEREA UNUI ECHILIBRU HIDRIC, PE O NUTRIȚIE ECHILIBRATĂ ȘI PE ÎMBUNĂTĂȚIREA MEDIULUI INTERN.

Fiecare pas din concept, nu oferă doar o gamă largă de produse. Compania a dezvoltat metode eficiente și complete de abordare naturală, axate pe toate etapele cheie ale Conceptului de Sănătate în 5 pași

SOLUȚII INTEGRATE: EFICIENT, UȘOR DE UTILIZAT, PROFITABIL

Dorința noastră a fost să găsim o soluție care să fie convenabilă pentru consumator și să-l ajutăm să obțină rezultatele dorite. Această decizie s-a bazat pe crearea de soluții , în care sinergia complexului de ingrediente active și metoda clară de utilizare să permită obținerea rezultatelor excelente.

COMUNITATEA CORAL CLUB

FIECARE CONSUMATOR AL PRODUSELOR NOASTRE POATE SĂ DEVINĂ DISTRIBUITOR CORAL CLUB ȘI SĂ SE ALĂTURE ECHIPEI INTERNAȚIONALE

  Numărul partenerilor Coral Club crește în fiecare zi, și suntem mândri de fiecare persoană care împărtășește idei similare cu noi, care ne-a acceptat principiile și ne-a împărtășit valorile.

  Dacă ești pregătit să schimbi mediul în jurul tău, creând un cerc de adepți care promovează stilul de viață sănătos, Te așteptăm în universul Coral Club.