Apa reprezintã unul dintre cei mai importanţi constituenţi ai organismului uman, fãrã de care existenţa nu ar fi posibilã, reprezintã  mediul în care se desfãsoarã toate procesele metabolice ale organismului fiind  sursa primordialã a susţinerii şi menţinerii vieţii pe planetã, dar numai apa de înaltă calitate constituie instrumentul principal în restabilirea şi întărirea sănătăţii.  

Funcționarea tuturor celulelor și organelor depinde de apă, ale carei roluri in organism sunt multiple, iar în decursul întregii vieţi, apa este imperios necesară pentru creșterea și dezvoltarea fiecărei celule a organismului

–        Apa protejează țesuturile, articulațiile și funcția vizuală fiind cel mai bun lubrifiant pentru procesul de digestie

–        Ajută la reglarea temperaturii corpului iar prin mișcarea apei în sistemele celulare ale organismului are rolul de a transporta plasma sangvină, care este alcatuită 92% din apă. Această plasmă sangvină joacă un rol extrem de important în menținerea constantă a pH-ului sangvin, în transportul anticorpilor produși de sistemul imun și în reglarea balanței osmotice.

–        Favorizează eliminarea toxinelor din organism, apa este vehiculul prin care sunt eliminate majoritatea substanțelor nocive și toxinelor din organism prin intermediul urinei și transpirației. Pentru îndeplinirea rolului de eliminare a deșeurilor toxice din organism, rinichii au și ei nevoie de o cantitate suficientă de apă.

Hidratarea corectă ne ferește de cancerele de colon și vezica urinară, iar apa nu are doar rolul de a elimina substanțele toxice din organism, ci și de a transporta substanțele nutritive si oxigenul spre celule. Apa are rolul de a preveni apariția anumitor boli: cancerul de colon și cancerul de vezica urinară. 

  O reducere cu 2% a aportului de apă declanșează apariția semnelor de deshidratare: amețeală, senzația de sete, reducerea capacității de concentrare, tahicardie cu palpitații, tulburări de vedere, uscăciunea gurii, urina inchisă la culoare etc. Deshidratarea ușoară este, de asemenea, una dintre cele mai frecvente cauze ale instalării oboselii în cursul zilei.

  Un consum de apă regulat și de calitate corespunzatoare, va permite corpului să intre in procesul natural de autovindecare. Nivelul de vitalitate al organismului este în directă legatură cu cantitatea de apă consumată și este necesară menţinerea în organism a unei balanţe optime de rezerve de apă, consumând, de preferinţă, apă biologic activă. Avand în vedere că apa este un component atât de important pentru organism, este evident că nu numai cantitatea de apă pe care o consumăm este importantă, ci și calitatea acesteia. Cea pe care o consumăm trebuie să fie curată, necontaminată, pură din punct de vedere bacteriologic.

  Această caracteristică poate fi obținută prin utilizarea produselor „Coral-Mine” şi „HydraCel”, care, adăugate în apă înainte de consum, contribuie la îmbunătăţirea proprietăţilor fizico-chimice ale acesteia, la îmbogăţirea apei cu un întreg complex de săruri minerale şi vitamine, necesare bunei funcţionări a mai multor organe şi sisteme vitale, la normalizarea echilibrului acido-bazic, exercitând acţiune de îmbunătățire a stării generale de sănătate a organismului.

  Prețuim lucrurile care oferă eficiență.

,, In fiecare picătură de apă, este o poveste de viaţă”Leena Arif

HydraMax este complexul care ajută la asimilarea optimă a apei în organism, hidratând acolo unde este necesar, potolind setea atunci când este nevoie.