În urmă cu  2.500 de ani, Hippocrate ne indemna ca „hrana să ne fie medicament”. De-a lungul timpului, însă, „a mânca bine” a avut semnificații diferite. Am ajuns acum intr-un punct al dezvoltării civilizației în care reevăluăm relația pe care o avem cu alimentele, punând din nou accentul pe rolul esențial pe care nutriția îl are în menținerea sau redobândirea stării de sănătate.

  Specialiștii recunosc importanța pe care alimentația și nutrienții o au în menținerea sănătății și prevenirea bolilor, de aceea NUTRIȚIA este COMBUSTI­BIL PENTRU SĂNĂTATE!

  Unul dintre trendurile cele mai puternice ale momentului în ce privește gastronomia este orientarea spre o alimentație sănătoasă, aceasta pentru ca mâncarea ne ține în viață, dar ideal este să o transformăm și într-un aliat al sănătății noastre.

  O alimentație sănătoasă, echilibrată și corectă, constituită din produse cu înaltă calitate nutrițională, este absolut necesară pentru menţinerea sănătăţii la nivel optim. O bună alimentație creează condiţiile pentru dezvoltarea fizică şi mentală optimă, menţine o capacitatea crescută de muncă, reprezintă un factor esenţial de rezistenţă la acţiunile nefavorabile asupra organismului. De multe ori, mâncăm mult si prost, considerând că astfel vom putea asigura celulelor noastre hrana echilibrată. Specialiştii susţin că astăzi multe dintre produse conţin calorii „goale”. Produsele pe care le consumăm sunt cultivate pe soluri epuizate, prelucrate cu ingrășăminte chimice, posedând calităţi nutritive reduse la un nivel caloric crescut, diverși aditivi alimentari și coloranți artificiali. De aceea, în ultima perioadă se observă popularitatea crescândă a nutrienţilor (suplimente alimentare). Aceștia au o contribuție valoroasă în viața noastră, compensând carențele alimentației incorecte și contribuind la creșterea calității vieții.  Acesta trebuie să țină cont de necesarul zilnic de energie, adică de tot ce are organismul nevoie pentru a se menține în forma și sănătos.

  Hippocrate vorbea despre dietă ca despre studiul stilului de viață al omului, incluzând pe lângă alimentație și ceilalți factori de influență din mediul înconjurător

  Conexiunea dintre nutriția nesănătoasă și boală este dovedită știintific, alimentația nesanogenă ducând la creșterea alarmantă a unor boli cronice precum obezitatea, diabetul zaharat tip 2, a bolilor cardiovasculare, cancerului, osteoporozei, etc.

,,Ai grijă de corpul tău, este singurul loc unde va trebui sa traiești!”Jim Rohn

 NUTRIPACK conține ingrediente cu efect nutrițional și energetic remarcabil, din surse exclusiv naturale. Pachetul de bază reprezintă un complex valoros de nutrienţi biodisponibili, pentru completarea necesarului zilnic al fiecărei persoane în cantitate optimă și este ușor de administrat.