Ce trebuie să ştim este ca corpul  nostru este în permanent contact cu organisme „străine”: bacterii, viruşi, paraziţi: unele sunt benefice organismului uman, participând, de exemplu, la digestia alimentelor sau la producerea unor vitamine; altele sunt aparent inofensive – stau „alături” de noi până când imunitatea persoanei scade şi atunci devin periculoase; iar altele sunt permanent în conflict cu omul, generând diverse boli, cum sunt paraziții.

  Specialiștii  au tras atenția conform datelor OMS, ca infestările cu paraziți afectează aproape 75% din populaţie, indiferent de nivelul de viaţă, cu toate acestea majoritatea persoanelor  nu prezinta semne evidente ale prezentei acestora sau nu resimt prezenta lor. Această statistică este valabilă atât pentru ţările în curs de dezvoltare, cât şi pentru ţările industrializate, prospere.

  Paraziţii intestinali sunt printre cei mai frecvent diagnosticaţi dintre bolile parazitare, dar pot ramane ne observati mult timp si chiar se poate sa nu fie detectati nici de analizele de laborator,  iar cum  intestinul are un rol foarte important în imunitate, alterarea acestuia duce la scăderea imunităţii. Helminţii, toxinele, reziduurile prezente în organismul uman reprezintă o problemă importantă, de multe ori subestimată de fiecare dintre noi, iar in urma mai multor studii un  numar mare de oameni de știință sunt de părere că profilaxia antiparazitară periodică a organismului este absolut necesară

  După cum se știe, complicațiile produse de paraziții intestinali pot fi multiple, având în vedere că este afectată zona din corp cel mai mult implicată în susținerea imunitară a organismului, flora intestinală. Astfel, multe alergii au drept cauză infestarea cu paraziți intestinali, fie că se manifestă la nivelul pielii, fie la nivel digestiv sau respirator. Persoanele, în special copiii, dar și adulții, devin anemice, cu tulburări de tranzit, de tip diaree sau constipație, balonare și flatulență, dureri abdominale difuze sau localizate, prurit anal, greață, gust amar. Simptome neplăcute apar și la nivel cerebral, cum ar fi stări de oboseală, nervozitate, somn agitat și altele.

  În majoritatea cazurilor, sistemul tău imunitar este suficient de bine echipat pentru face față unei infestări. Dar, dacă ai un dezechilibru în organism și imunitatea scăzută, este foarte posibil să resimți multe din simptomele cauzate de paraziți, în special, cei intestinali. Pentru că de multe ori organismul uman este colonizat de o mulțime de paraziți care consumă substanțele nutritive și ne expun la o multitudine de boli, este necesar ca periodic să prevenim această colonizare și să oferim organismului nutrienții necesari pentru a împiedica dezvoltarea lor.

  Nu ați făcut asta până acum deparazitarea? Ei bine, recomandăm să porniți aceste tratamente firești de detoxifiere și de prevenție, este in beneficiul sănătații! Mulți dintre noi nu acceptă și nici măcar nu înțeleg discuția despre viermii intestinali, dar este obligatorie deparazitarea de acești viermi intestinali pentru avea un organism sănătos.

  Fie că ai, sau nu, parte de simptomele provocate de paraziti, o cură corectă de deparazitare atrage după sine o multitudine de beneficii asupra bunei funcționări a întregului organism și a stării generale de bine!

,, Durerea este inevitabilă. Suferința este optională. ” –Haruki Murakami

  Ţinând cont de aceste informaţii, în vederea îmbunătăţirii sănătăţii, se recomandă să se urmeze de două ori pe an programele de dehelmentizare şi purificare ale organismului. Vă recomandăm să utilizaţi în acest scop ”PARA-SHIELD Pack”.