In prezent avem parte de cele mai frumoase momente din viata, fiind parinti  a 4 copiii, iar momentele de bucurie se revarsa  intr-un tablou de amintiri memorabile.

Fericirea se intretine cu un stil de viata sanatos, pentru ca aceste momente memorabile sa nu fie  jenate la un moment dat de anumite probleme de sanatate care ar opri timpul in loc, iar timpul ar trebui impartit intre timpul petrecut cu familia si lupta cu timpul pierdut pentru a ,,repera” partile afectate, iar acest timp piedut intra fara sa vrei  in viata familiara.

Pe parte profesionala, activam de foarte multi ani in domeniul turismului, fiind antreprenori si proprii manageri, unde aducem persoanelor care ne calca pragul cat si clientilor fideli bucuria de vacante memorabile, unde pentru noi  vanzarea nu inseamna sa vinzi pur si simplu un sejur ci vanzarea inseamna mult mai mult, sa vinzi persoanelor experiente unice si amintiri pe viata bazate pe experianta acumulata in acest domeniu magnefic , unde mereu esti  in interactionare cu persoane noi si cu experiente noi.

Citește mai mult

Cum calatoriile nu sunt doar activitati placute si distractive, el e pot veni in intampinarea a numeroase nevoi pe care le avem: nevoia de explorare, nevoia de relaxare, nevoia de noutate, nevoia de a fi impreuna cu cei dragi, iar toate acestea  fara un stil de viata sanatos nu le-am putea face, iar o parte din persoanele care ne-au calcat pragul, au simtit pe propria piele beneficiile celor 5 pasi in sanatate, fiind membrii activi si deschisi sa-si dezvolte propriul proiect personal, care le ofera libertate financiara, timp liber pentru cei dragi si pentru pasiunile lor.

Cum altfel mai putem anticipa sau prelungi starea de bine pe care ne-o dau vacantele, daca aceasta stare de bine nu o transputem  intr-o stil de viata sanatos si lasam organismul la voia intamplarii?

Detinerea celei mai bune stari de sanatate a fost pasul important spre a apela la beneficiile aduse de cei 5 pasi in sanatate, iar totul a inceput prin consumul de apa sanatos, iar acest lucru s-a datorat fara dar si poate produsului Coral Mine, proprietăţilor  sale unice şi acţiunea benefică cara a avut-o asupra propriul organism cat si a intregii familii.

Aceasta familie frumoasa care inseamna Coral Club, oameni exceptionali cu increderea si ambitia lor, ne-au  facut sa trecem de la stadiul de consumator la urmatorul stadiu, la propriul proiect cu libertate financiara, care inseamna prosperitate financiara.

Lucrand in acest domeniu fantastic, interactionand cu o multitudine de persoane, având o viaţă sănătoasă și activă datorita celor 5 pasi in sanatate am decis impreuna sa ajutam şi alte persoane să aleagă un stil de viaţă sănătos, activ, creativ şi cu realizări în cariera profesională.

Definim succesul ca fiind posibilitatea de a ajuta oamenii să facă alegeri înțelepte și mai bune pentru sănătatea lor și să își schimbe stilul de viață și obiceiurile de consum.

Daca te regasesti in povestea noastra, in dorinta de a avea un stil de viata sanatos si de a calatori oriunde in lume fara griji, daca iti doresti sa schimbi ceva pentru tine si pentru cei din jurul tau, daca simti nevoia de timp liber si de calitate pentru tine si familia ta, daca consideri ca ai nevoie de o sustinere financiara  si de  libertate financiara , in acest caz acest proiect financiar face ca buzunarul tau sa vorbeasca in orice limba doreste pe timpul tau!

Iti stam cu mare drag si cu tot interesul la dispozitie pentru a te ajuta sa ai un stil de viata sanatos si libertate financiara si de ce nu, odata realizat financiar sa-ti recomandam experiente memorabile pentru urmatoarea vacanta!