Cât de importantă este ,, APA VIE” pentru SĂNĂTATEA noastră?

  Apa are un rol esențial în existența și întreținerea vieții. Unul din secretele sanatatii si longevitatii lor este apa vie, antioxidanta, alcalină, iar cu cat ne hidratam cu o apa mai antioxidanta (vie), mai alcalina, cu atat ajutam corpul sa traiasca mai mult si mai sanatos, regăsind  vitalitatea, energia si dinamismul si sa va bucurati de o viata sanatoasa.

  Care sunt secretele si cele mai bune practici pentru obtinerea unui organism alcalin si echilibrat? Secretul cel mare dintre toate consta de fapt  ce bei si cum pastrezi hidratarea corpului folosind o apa corespunzatoare, ionizata, imbogatita cu O2 si cu pH alcalin.

  „Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima.

  Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine.

  Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.

  În Japonia, băutul apei pe stomacul gol este o practică populară, niponii cred cu tărie că acest obicei are beneficii asupra sistemului circulator și digestiv dar și a migrenelor, meningitei, obezității, diabetului, afecțiunilor respiratorii sau TBC-ului. Tratamentul este simplu: imediat cum vă treziți, beți un pahar cu apă. Puteți începe rutina obișnuită de dimineață, dar asteaptați 45 de minute înainte de a consuma ceaiul obișnuit și micul dejun.

  Apă alcalină din Japonia – apă ideală pentru o viaţă activă şi sănătoasă !  Apă vie, bioactivă, ce aduce sănătate şi energie fiecărei celule a organismului uman – Secretul longevităţii Japonezilor.

  Secretul unui organism alcalin: hidratează-te cu apa cea mai bună!

  Dacă în organism nu există insă apa suficientă, acizii nu pot fi scoși din organism și se vor depozita în organe precum inima, ficatul, pancreasul și colonul. Prin urmare, hidratarea este cea mai bună metodă pentru a ajuta  reechilibrarea pH-ului lichidelor interne.

  Cu toţii ştim că apa este bună şi se recomandă consumul ei, însă este bine să fim foarte atenţi la sursele din care ne luăm apa. Aceasta poate avea şi efecte nocive asupra organismului, din cauza poluării şi contaminării de care este afectată. Pe termen lung, consumul unor lichide de proastă calitate sau insuficiente poate să dauneze grav sănătații, iar uneori poate să fie fatal. De calitatea și cantitatea apei din corpul nostru depinde sănătatea și longevitatea noastră.

  Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.

  Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.

  Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.

  Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.

  Hai să vedem cum acționează benefic apa alcalină asupra sănătății!

  Apa alcalină are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind astfel funcționarea corectă a organismului, putând fi implicată într-o serie de procese: eliminarea reziduurilor, buna funcționare a sistemului digestiv, neutralizare, asigurarea nivelului optim de fluide, implicit al unui nivel corespunzator de hidratare.

  În sângele nostru există doua categorii de substanțe-tampon, care își pot schimba polaritatea, făcând sângele mai alcalin sau mai acid, dupa cum e necesar. Astfel se păstrează echilibrul chimic al sângelui la un pH de 7,35-7,45. Există o categorie de substanțe (soluții) tampon alcaline (bicarbonatul HCO3) ‚împerecheat’ cu minerale alcaline : bicarbonatul de sodiu (NaHCO3), de potasiu (KHCO3), de calciu (Ca(HCO3)2) și de magneziu (Mg(HCO3)2). Și mai există soluția-tampon acidă H2CO3-acidul carbonic.

  Aceste substanțe-tampon sunt produse de anumite organe (stomac și pancreas) în anumite condiții. Sunt două modalități în care acest lucru se poate realiza. Într-un prim caz, apa alcalină întalnește stomacul acid și îl ‚,forțează’’ să producă acidul clorhidric (HCl) pentru a reveni la aciditatea sa normală (pH 4); în urma reacției rezultă și un bicarbonat (alcalin) ce intră în sange și crește alcalinitatea. Sau, în al doilea caz – sângele absoarbe apa alcalină direct din intestin, crescând alcalinitatea peste limita maximă. În aceste condiții, el pune în funcțiune soluția-tampon acidă (acidul carbonic H2CO3) care prin reacție cu hidroxidul (de sodiu NaOH sau potasiu KOH) se transformă în bicarbonat de sodiu sau potasiu (alcalin). În ambele cazuri, avem un caștig de soluție-tampon alcalină ce fluidizează sângele și îl hranește cu oxigen. De asemenea, se dizolvă depunerile de colesterol de pe pereții arterelor și vaselor de sânge, care poate circula acum normal. Circulația sanguină se imbunătățeste deci extraordinar de mult (apa alcalină este cel mai puternic mecanism fizic de imbunătățire a sa, pe termen lung) și întreg corpul beneficiază de pe urma acestui fapt (sângele fiind de fapt motorul, vehiculul pentru substanțe a intregii fiinte).

  Un studiu realizat în 2001 și publicat în „Shanghai Journal of Protective Medicine” a arătat că persoanele care au consumat apă alcalină între 3 și 6 luni au avut rezultate remarcabile: nivelul colesterolului a scăzut, au scăzut, de asemenea, glicemia și tensiunea arterială.

  Ce se intâmplă când nu mai este asigurată alcalinitatea organismului?

  Gradul mare de aciditate impiedică sau incetinește vindecarea, atunci când apare o problemă de sănătate.

  Aciditatea excesivă din organism afectează:

 • Sistemul digestiv: Majoritatea bolilor digestive (indigestia, greața, balonarea, refluxul gastric etc.) sunt cauzate de excesul de acid de la nivel gastric și de carențele în mineralele alcaline în tractul intestinal. Când acestea din urma lipsesc, pancreasul obosește, pierzându-și capacitatea de a decodifica nutrienții din hrana și de a transmite corpului cum să le utilizeze.
 • Sistemul imunitar: Mediile interne acide sunt propice dezvoltării agenților patogeni proveniți pe calea aerului, asa cum nivelul ridicat de hidrogen ajută la menținerea bacteriilor nocive în stare inactivă. Așadar, masura în care agenții patogeni rămân în stare latentă, depinde de aciditatea sau nivelul de alcalinizare al pH-ului.
 • Sistemul respirator. Atunci când țesuturile și organele sunt supuse unei concentrații acide ridicate, transportul de oxigen este obstrucționat către celule, care nu mai pot respira corespunzator, pentru a elibera dioxidul de carbon. Astfel, se creează mediul propice de acumulare a mucusului la nivelul plămânilor, ceea ce conduce la declanșarea răcelilor, bronșitei, astmului etc.
 • Sistemul nervos. Aciditatea excesivă slăbește sistemul nervos, prin privarea sa de energie.
 • Sistemul reproducător. Cercetătorii încearcă încă să depisteze legatura exactă dintre disfuncțiile sexuale și nivelul acid al pH-ului. Acesta din urmă determină diminuarea libidoului, frigiditatea și fertilitatea, crescând totodată riscul de avort. 

 

 

  Alcalinitatea– această proprietate a apei alcaline este foarte uşor de masurat fie cu ajutorul unui pH-metru electronic, fie cu ajutorul picăturilor de testare a pH-ului puse în apă şi compararea cu diagrama de culoare aferentă.

“Apa alkalină vie este privită de un număr de profesioniști sănătate ca fiind cea mai buna apa de băut și este listată ca dispozitiv medical în Japonia pt tratarea bolilor degenerative.”  Dr Hidemitsu Hayashi Chirurg inima ,  Director al Institutului apei al Japaniei

  Cea mai eficientă și cea mai rapidă metodă de înlocuire a apei poluate din corp constă în consumul de „Apa Vie„.

Recomandări

  Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:

 • Menţinerea nivelului optim al pH-ului din sînge
 • reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac;
 • profilaxia osteoporozei, artritelor;
 • creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos;
 • reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv;
 • îmbunătăţirea aspectului tegumentelor
 • Prevenirea apariţiei patologiilor cardiovasculare şi a organelor digestive;
 • Saturarea sîngelui cu oxigen;
 • Normalizarea tensiunii arteriale şi a nivelului glucozei în sînge;
 • Curăţirea rinichilor, ficatului şi a tractului digestiv;
 • Curăţirea pielii;
 • Prevenirea apariţiei artritelor, normalizînd tonusul muscular şi elascităţii articulaţiilor;
 • Restabilirea structurii ţesuturilor osoase ale organismului;
 • Efecte de slăbire, etc.

  Apa de calitate este sănătate, iar sănătatea este prima bogăție a unui om. Tu ce apă alegi?

  Coral-Mine transformă apa obişnuită într-o apă vie, structurată, bioactivă, asigurînd şi un complex echilibrat de minerale şi microelemente.

  Soluția pentru o apă vie, de calitate, este fosirea Coralului de Okinawa din Japonia. „Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. Despre acest produs, aveți mai multe detalii AICI. – adaugi acest textul din acest link https://coral-apa-vie.ro/okinawa-regim-de-viata-lunga/ , acest text sa apara in meniu la Rubrica cu denumirea de Okinawa regim de viaţă lungă

  Ce apă e mai vie și mai asemănătoare în proprietăți cu apele naturale vii așa cum se găsesc în văile longevității (studiate de noi) decât cu Coral-Mine?

  După consumarea acestui produs veți avea propria demonstrație  cum Coral Mine (“filtru de buzunar”de 1 g cu cu 76 minerale din Insula Okinawa), Microhydrin si H-500 transformă pe loc ORICE apă în APA VIE, antioxidantă, alcalină, cu PH 8.5, potențial antioxidant (REDOX) până la -500.

  Odată ce ai început să integrezi aceste principii în viața de zi cu zi, vei obține un organism alcalin și sănătos, iar în final, acesta va deveni un nou stil de viață pentru tine. Schimbările pe care le vei simți vor atât la nivel fizic, cât și psihologic și spiritual. Recâștigarea și pastrarea sănătății și a stării de bine este un proces și nu un eveniment punctual.

  Mod de administrare

  Se introduce (NU se rupe) un pliculeț de Coral-Mine într-un recipient cu 1-1,5 litri de apă (de preferat, filtrată sau apă distilată), se lasă 5 minute, apoi se poate consuma in locul apei obișnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor bauturi necarbogazoase, etc. cu scopul îmbunătățirii proprietăților organoleptice si microbiologice ale acestora. Înainte de fiecare consum, recipientul se agită. A nu se fierbe.

  Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

  Dacă doriți să folosiți Coral Mine pentru sănătatea dumneavoastră și să beneficaiti  de discountul de 20% , aveți posibilitatea de a vă INREGISTRARE AICI

Coral-Mine

lei 105,00

Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu.

Categorii: , , Etichete: ,

Descriere

„Coral-Mine” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima.
Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine.

Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.

Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.

Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATP şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.

Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.

Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.

Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:
• atingerea unui nivel optim al pH-ului;
• reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac;
• profilaxia osteoporozei, artritelor;
• creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos;
• reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv;
• îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.
Recomandări

Prin interacţiunea cu apa, mineralele din săruri trec în apă, conferindu-i proprietăţi benefice, care contribuie la:
• atingerea unui nivel optim al pH-ului;
• reglarea tensiunii arteriale şi a ritmului cardiac;
• profilaxia osteoporozei, artritelor;
• creşterea elasticităţii muşchilor, refacerea structurii ţesutului osos şi cartilaginos;
• reglarea activităţii rinichilor, sistemului digestiv;
• îmbunătăţirea aspectului tegumentelor.

Mod de administrare

Se introduce (NU se rupe) un pliculeț de Coral-Mine într-un recipient cu 1-1,5 litri de apă (de preferat, filtrată sau apă distilată), se lasă 5 minute, apoi se poate consuma in locul apei obișnuite sau pentru prepararea ceaiurilor, altor bauturi necarbogazoase, etc. cu scopul îmbunătățirii proprietăților organoleptice si microbiologice ale acestora. Înainte de fiecare consum, recipientul se agită. A nu se fierbe.

Suplimentele alimentare completează aportul nutrienților din regimul alimentar zilnic și sunt parte integrantă a modului sănătos de viață.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Coral-Mine”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Lasă un răspuns