Pentru ca nu putem să renuntăm pur și simplu la stilul nostru de viață și să ne închidem într-un glob de sticlă, singura soluție de a ne menține corpul curat  și sănătos este detoxifierea  generală.

  Acțiunile noastre de zi cu zi, cum ar fi mâncărurile nesănătoase, cofeina sau alcoolul dar și toxinele din mediul înconjurator și stresul, pun prea multă presiune asupra organelor noastre vitale și uneori determină organismul să nu mai funcționeze eficient.

  Toxinele pe care le acumulăm zilnic prin aerul pe care îl respirăm, alimentația bogată în grăsimi, administrarea îndelungată a tratamentelor medicamentoase și regimul de viață sedentar contribuie la creșterea riscului de îmbolnăvire atunci când nu sunt eliminate rapid din organism.

  De aceea este important să oferim acestuia câte o pauză din când în când, ajutându-l să elimine toxinele și rezidurile nedorite care ne împiedică să avem o viață sănătoasă, oferindu-i astfel o șansă de regenerare, o digestie mai bună, mult mai multă energie și claritate mentală.

  Detoxifierea – un procedeu necesar pentru sănătatea noastră

  Principalele organe care realizează detoxifierea organismului sunt colonul, ficatul, rinichii, plămânii, pielea și sistemul limfatic. Detoxifierea devine o necesitate atunci când apar stări de oboseală nejustificate, balonări şi tulburări digestive. Reducerea toxinelor din organsim ar trebui să înceapă cu colonul reprezinta insa primul organ care trebuie ingrijit, altfel poate deveni sursa care contribuie cel mai mult la poluarea organismului și supraincarcarea acestuia cu toxine.

  Curățarea intestinală – primul pas către sănătate

  Curațarea intestinală reprezintă cea mai eficientă metodă de detoxifiere a organismului. Prin curățare intestinală sunt eliminate toxinele, se reface flora intestinală, se purifică sângele și limfa.

  În pliurile colonului, diverticule sau direct pe pereții acestuia se pot acumula resturi putrefactive chiar și de ani de zile. Aceste resturi pot irita pereții intestinelor, care produc ca reacție mucus în exces. Acest mucus, care initial se produce ca o reacție de apărare la factorii iritativi, se poate acumula în timp și se transformă într-o placă mucoidă ce afectează absorbția nutrienților, contribuie la constipație și chiar la autointoxicarea organismului.

  Cancerul de colon apare cel mai frecvent în zona sigmoidă (zona terminală a colonului) și în rect, exact acolo unde materiile stagnante, neevacuate la timp, își manifestă efectul toxic maxim, iar dacă alimentația noastră este o alimentație preponderent dezechilibrată cu multe carnuri, prajeli, grasimi, produse de fast-food s.a.m.d, avem toate șansele să oferim cancerului de colon un mediu propice de dezvoltare!

  Detoxifierea organismului are mai multe beneficii pentru sănătate

  Dacă sunt eliminate toxinele din corp, atunci organismul îşi va îmbunătăţi o serie de procese fundamentale sănătăţii.

  Prin urmare, dacă toate toxinele sunt eliminate din corp, în primul rând digestia şi întregul aparat digestiv vor funcţiona mult mai bine, iar  acest lucru înseamnă că pericolul de îngrăşare va scădea simţitor.

   Și mai important  decât atât, ficatul şi organele care se ocupă de sinteză vor fi mult mai revigorate şi îşi vor putea face treaba mult mai bine.

  Toți acesti  factori vor duce pe deoparte la dispariţia stării permanente de oboseală şi totodată vor duce la o reducere a riscului apariţie unor boli, precum cancerul de colon.

  Cum ne dăm seama  cand corpul are nevoie de o o cura de detoxifiere?

Uite câteva manisfestații sigure că organismul tău trebuie purificat:

 1. Ai constant semne de oboseală inexplicabilă, confuzii mentale, stres și te simți copleșit zilnic?
 2. Ești supus mereu răcelilor cu ușurință și asediului de viruși?
 3. Ai dureri de cap puternice care iți strică buna-dispoziție și nu te mai poți concentra nici la activitățile simple zilnice?
 4. Ai probleme legate de digestie sau o digestie neregulată?
 5. Ai alergii și ești predispus infectiilor de grad scăzut?
 6. Ai probleme legate de greutate, exces de grăsime corporală?
 7. Esti consumator frecvent de cafea, alcool, medicamente sau țigări?Întâmpini probleme menstruale si dereglare?
 8. Pielea ta a început să înmulțească pete si este iritata,  iar tenul îți este lipsit de luciu și lupți in fiecare zi cu luciul inestetic al tenului gras?
 9. Mesele tale constau în general în alimente prăjite, carne procesată, gluten, zahăr sau fast food?
 10. Te simți mereu balonat?
 11. Ești expus la toxine precum emisiile de carbon, fumul de țigară, erbicide, pesticide sau substanțe chimice de uz casnic?
 12. Te simți instabil emoțional, deprimat, demotivat și lipsit de energie?

  O cură de detoxifiere iți ajută organismul să funcționeze la parametri optimi, crescând nivelul de energie și stimulând imunitatea, prevenind apariția și recurența infectiilor, îmbunătățind tranzitul intestinal, aspectul și sănătatea pielii, a părului și a unghiilor.

  Acumularea în exces a reziduurilor în organism împiedică funcționarea normală a acestor organe, fiind nevoie ca tu să iei măsuri pentru detoxifierea lor. Menține-ți sănătatea printr-o cură eficientă de detoxifiere cu produsele recomandate pentru pasul 3 ,, DETOXIFIEREA”.

Lasă un răspuns