Metaterapia reprezintă o metacorecţie la nivel informaţional şi energetic. În urma metacorecţiei se realizează o autoreglare şi o diminuare a entropiei cu spectaculoase efecte informaţionale. Metaterapia este specifică acestui tip de dispozitiv, este un tratament subtil, individualizat, fără efecte negative şi extrem de uşor tolerat de către pacient.

  Biorezonanţa – metoda modernă de diagnostic şi tratament

  Biorezonanţa este o metodă modernă de diagnostic şi tratament, dezvoltată pe baza cercetărilor efectuate de Institutele de Psihofizică din Rusia. Aparatul de biorezonanţă constă dintr-un sistem computerizat care poate detecta din timp deficienţele sau modificările patologice la nivelul structurilor de unde energetice generate la nivelul ţesuturilor, organelor sau celulelor organismului.

  Informaţiile furnizate de aparatul de biorezonanţă sunt fundamental diferite faţă de cele oferite de radiografii, analize de sânge etc.. Informațiile acestea ne vorbesc despre starea energetică a întregului organism, luat ca un tot, şi despre direcţia în care organismul îşi concentrează energia. Analiza fiind globală în întregul organism şi nu doar în câţiva ml de sânge, are o acurateţe mult mai mare, erorile survenind mult mai rar.

  Care sunt beneficiile pe care le pot obține în urma unei evaluări prin biorezonanță?

 • Indicii despre starea ta de sănătate și riscurile la care ești expus, riscuri ce pot determina apariția unor afecțiuni;
 • Posibilitate de a preveni apariția unor afecțiuni medicale grave, prin cunoașterea cauzelor sau predispozițiilor organismului tău;
 • Identificarea unor dezechilibre ce contribuie la apariția bolilor, având astfel posibilitatea depistării afecțiunilor în stadii incipiente.

  Sunt măsurate nivelurile de: vitamine, aminoacizi, nutrienţi, minerale, enzime, zaharuri, toxine, hormoni, bacterii, fungi, virusuri. După măsurarea acestora, sănătatea şi echilibrul organelor interne, aparatul compară toate aceste valori cu normele etalon din baza de date. De fapt, el descoperă orice lucru care afectează starea de sănătate.

  Quantum Analizor de Rezonanţă Magnetică

Este un dispozitiv de ultimă generatie Wellness & SPA pentru diagnosticarea stării de sănătate a organismului, folosind tehnologia electromagnetică – biorezonanța magnetică.

  Analizorul cu biorezonanță magnetică este un aparat complex care poate investiga, analiza și reda starea de sănătate a corpului uman.

  Practic analizorul este un echipament avansat de investigare a stării de sănătate umană ce înglobează în structura sa noțiuni și aplicații de ultimă oră ale medicinei, ingineriei electrice, bioinformaticii, precum și a altor științe.

  La baza, acest tip de echipament a fost conceput pentru utilizarea sa în industria spațială cu aplicabilitate directă asupra cosmonauților – ulterior lărgindu-și aria de utilizare.

  Tehnica de investigație cu aparatul de biorezonanță a dovedit a avea un impact extraordinar în PREVENIREA la timp a aparițiilor problemelor de sănătate în organism. Fie că este vorba de dereglarea nivelului normal al vitaminelor, fie că este vorba de existența unui deficit sau a unui surplus de minerale în corp, dereglări ale hormonilor sau enzime lipsă în corp, cu această tehnică putem identifica la timp ceea ce trebuie corectat în corpul nostru.

  Corpul uman este un agregat format dintr-un număr foarte mare de celule ce se află într-o continuă mișcare, dezvoltare, diferențiere, regenerare, degenerare. Celulele se reînnoiesc prin diviziune celulară, 25 de milioane de celule se divid într-o secundă la un adult, iar la nivelul sângelui rata de multiplicare este de 100 de milioane de celule pe minut. În procesul de diviziune și creștere, electronii ce orbitează în jurul nucleelor sunt încărcați electric și se mișcă cu o viteză foarte mare, emițând constant unde electromagnetice.

  In funcţie de starea de sănătate a corpului uman mişcarea celuleor se modifică şi implicit energia şi valoarea undelor electromagnetice generată de mişcarea celulelor.

  Analizorul cu biorezonanţă magnetică captează, măsoară şi transmite valorile undelor electromagnetice către un microprocesor şi apoi către computer, unde toate aceste informatii sunt prelucrate, comparate şi interpretate cu o vastă bază de date. Acest înalt grad de precizie este datorat unui studiu asiduu, efectuat de experţi asupra a zeci de milioane de cazuri clinice în decursul anilor.

Semnalele undelor electromagnetice emise de corpul uman reprezintă starea specifică a organismului uman din acel moment și acestea sunt diferite în funcție de starea corpului, sănătate, boală, etc. Dacă putem determina aceste semnale electromagnetice, putem determina starea corpului.

  Medicina cuantică consideră că motivul fundamental al îmbolnăvirii noastre este că spinul electronilor din afara nucleelor se schimbă, împreună cu orbita lor, aceasta implicând schimbarea atomilor, schimbarea biomoleculelor mici, schimbarea biomoleculelor mari, schimbarea celulelor și în final schimbarea organelor. Deoarece electronul este un corp încarcat electric, atunci când spinul și orbita electronilor aflați în afara nucleului se modifică, undele electromagnetice emise de atomi se vor schimba. Energia emisă de modificarea undelor electromagnetice apărute din cauza schimbărilor fizice și al statusului nutrițional, este extrem de slabă, de ordinul nanogauss sau microgauss. 

  Frecvența și energia câmpului magnetic slab al părului, determinată direct sau ținând un senzor în mână, sunt amplificate de un instrument și procesate de un calculator. Apoi sunt comparate cu spectrul de rezonanță al standardului cuantic al bolilor și cu indicatorii nutriționali setați în instrument iar apoi este scoasă informația referitoare la valoarea cuantică, ce poate fi pozitivă sau negativă. Mărimea valorii cuantice indică natura și extinderea bolii și a nivelelor factorilor legați de nutriție. În final rezultatele sunt analizate de un specialist. De exemplu, celulele canceroase sunt diferite de cele normale, si undele electromagnetice emise de celulele canceroase sunt diferite de undele electromagnetice emise de celulele normale.

  Rezonanta cuantică testează tumoarea emițând unda standard a celulelor canceroase către specimen. Dacă în corp există celule canceroase, va apărea rezonanța și instrumentul va detecta semnalul. Cu cât există un număr mai mare de celule, cu atât este mai intens semnalul detectat, iar valoarea cuantică tinde spre partea negativă. Daca nu exista celule canceroase, nu va apărea rezonanța, iar valoarea cuantica va tinde spre cea pozitivă. Funcționarea este similară cu principiul ascultării posturilor de radio. Există multe unde radio ce sunt emise pe diferite frecvențe. Dacă doriți să ascultați un anume post, puteți comuta radioul pe frecvența corespunzătoare, în acel moment apare rezonanța și așa puteți asculta postul de radio dorit.

  Avantaje

 • Prevenirea afecţiunilor şi bolilor din fază incipientă, fără simptome vizibile ale bolii în faza cronică.
 • Viteza şi precizia de semnalare a afecţiunilor şi bolilor
 • Metodă neinvazivă şi nedureroasă a analizei stării de sănătate. Practic înlocuieşte tipuri de analize clasice cum ar fi: rezonanţa cu ultrasunete, RMN-ul(rezonanţa magnetică nucleară), radiografiile (expunerea la radiaţii), ş. a.
 • Economie de timp faţă de analizele clasice multiple.
 • Multitudinea funcţiilor, organelor şi sistemelor analizate – 40 de rapoarte

  SISTEME ANALIZATE: functia cardiovasculară si cerebrovasculară, funcția gastrointestinală, funcția intestin gros, funcția hepatică, funcția vezică biliaraă, funcția pancreaticaă, funcția renalaă, funcția pulmonară, sistem nervos, boli osoase, densitate osoasa mineralaă, boală osoasă reumatoidaă, indexul creșterii osoase, glicemia, oligoelemente, vitaminele, aminoacizii, coenzimele, sistem endocrin, functia tiroidiana, sistem imunitar, toxinele, metalele grele, calități fizice fundamentale, alergiile, pielea, ochi, prostata, ginecologia, funcția sexuală masculina, gandele mamare, elemente ale corpului uman, analiza copii, obezitate, colagen, canale și colaterale, frecvența cardiacă și creier, lipide sanguine, sperma și material seminal, ciclu menstrual.

Putetm genera 40 rapoarte:

1. Cardiovascular și cerebrovascular

2. Funcția gastrointestinală

3. Funcția hepatică

4. Funcția vezicii biliare

5. Funcția pancreatică

6. Funcția renală

7. Funcția pulmonară

8. Sistemul nervos

9. Boli osoase

10. Densitatea minerală osoasă

11. Boli osoase reumatoide

12. Glicemia

13. Calități fizice fundamentale

14. Toxine

15. Oligoelemente

16. Prostata

17. Funcția sexuală masculină

18. Ginecologie

19. Piele

20. Sistemul endocrin

21. Sistemul imunitar

22. Glande mamare

23. Vitamine

24. Aminoacizi

25. Indexul creșterii osoase

26. Ochi

27. Metale grele

28. Alergii

29. Coenzimi

30. Elementele corpului uman

31. Obezitate

32. Colagen

33. Funcția intestinului gros

34. Tiroida

35. Canale și colaterale

36. Frecvența cardiacă și creier

37. Lipide sanguine

38. Ciclu menstrual

39. Sperma și material seminal

40. Raport cuprinzator

  Metatron Hunter 4025 NLS este un aparat de biorezonanță încadrat în categoria dispozitivelor Wellness & SPA.

  Metatronul este o reprezentare holografică a sunetului unui organ în creier, iar prin metaterapie noi schimbăm holograma cu efect în periferie.

  Principala caracteristică a programului Metapathia GR Hunter este scanarea tridimensională care permite localizarea automată a focarelor unde apar tumori, boli ereditare, etc. şi care permite găsirea cauzei la nivelul genomului, la nivelul secţiunilor histologice, citologice, pe seturi de cromozomi, cromozomi separat şi mai departe la fragmente de ADN.

  Evaluarea condiției unui organ, țesut sau celulă, se face pe baza amplificării semnalului rezonant emis de acestea și a preluării parametrilor fără contact direct, doar folosind transmițători triger. Fiecare organ și fiecare celulă au oscilațiile lor specifice care sunt înregistrate în memoria computerului și care pot fi afișate pe monitor sub forma unui grafic.

  Graficul este reprezentarea stării schimbului informațional la nivelul unui organ sau țesut. De asemenea orice proces patologic, boală are un profil informațional intrinsec.
  Baza de date a computerului conține o cantitate semnificativă de procese patologice la care s-au luat în calcul stadii de manifestare, vârstă, sex și alte variabile.

  Într-un sistem echilibrat, ideal, semnalul de intrare coincide aproape complet cu semnalul de ieșire, fapt ce sugerează că nu există zgomot informațional în organism.

  Pe de altă parte, dacă un sistem nu reacționează la semnalul de control, asta înseamnă că sistemul e considerabil distrus și nu funcționează.
  În practică există tot timpul o uzură a sistemului cu apariția pe grafic a unei diferențe între cele două semnale (intrare și ieșire). Linia albastră este peste linia roșie. În cazurile patologice apar diferite disociații între semnale.

            Aparatul de Biorezonanţă a fost realizat dupa cel putin 20 de ani de cercetări în domeniul medicinii bioenergetice şi bioresponsive.

  Cu Metatron 4025  putem  face analiza tuturor organelor complexe din corpul uman:

 • Sistemul cardio-vascular
 • Aparatul digestiv (gastro-intestinal)
 • Sistemul osos și muscular
 • Sistemul urinar și genital
 • Sistemul pulmoar
 • Sistemul endocrin
 • Aparatul vizual și auditiv
 • Sistemul nervos
 • Analiza biochimică a sângelui, hormoni, oligo-elemente
 • Detecția infecțiilor în organe și sisteme – viruși, bacterii, fungi, protozoare, etc (staphylocoques et streptocoques,, Trichomonas, la chlamydia, et ainsi de suite)
 • Evaluare calitativă la nivel de hormoni, glande suprarenale, hipofiza, pancreas, tiroida, gonade
 • Analiza imunității organismului
 • Diagnoza stării alergice (se testează aproape 500 alergeni)
 • Testarea compatibilității cu diferite medicamente
 • Diagnoza la nivel de cromozomi

Metatron 4025 ajută la reechilibrarea bioenergetica a numeroase afectiuni, printre care:

 • Alergii
 • Astm bronsic
 • Boli autoimune
 • Boli degenerative organice
 • Boli reumatismale
 • Artropatii
 • Afectiuni ginecologice (dureri menstruale, dezechilibre hormonale, tratament prenatal, infectii)
 • Complicatii post-vaccin
 • Intoxicatii
 • Afectiuni cauzate de stress
 • Dureri de cap/migrene și alte tipuri de dureri
 • Eczeme și neurodermite
 • Răni
 • Afecțiuni metabolice
 • Afecțiuni virale

  Acest aparat asigură o diagnosticare exactă, pe mai multe planuri, inclusiv al aurei.

  Prin această terapie se  analizează și remediază din aproape în aproape 12 categorii mari de sisteme, 256 de detalii ale organelor, glandelor, celulelor, diagnostichează peste 4000 de tipuri de boli.

  Care sunt AVANTAJELE metodei?

 • Investigaţia prin biorezonanţă electro-magnetică este o metodă sigură şi eficientă de diagnostic şi tratament a întregului organism. Informaţiile pe care le oferă nu ar putea fi obţinute decât prin zeci de alte consulturi şi analize la un loc, şi nici atunci cu aceleaşi detalii.
 • Metoda este non-invazivă (nu este agresivă pentru organism), se poate repeta ori de câte ori este nevoie, rezultatele sunt reproductibile.
 • Sunt evaluaţi multipli parametri funcţionali, organici, informaţionali într-un interval scurt de timp.
 • Se evaluează stresul acut sau cronic.
 • Se evaluează agresiunea câmpurilor electro-magnetice externe, a iradierii şi a altor forme de câmpuri nocive.
 • Chiar şi când boala este deja instalată, oferă un tratament eficient, fără reacţii adverse, fără interacţiuni negative cu alte forme de tratament (medicamente, acupunctura, etc). Se pot aplica terapii complexe de reechilibrare, desensibilizare, etc..
 • Se depistează precoce factorii de risc, predispoziţiile pentru anumite boli şi modificările funcţionale precoce în stadiul preclinic. Altfel spus, este foarte utilă în prevenirea îmbolnăvirii.
 • Se depistează încărcarea microbiană, toxică şi alergenică.
 • Se determină starea sistemului imunitar şi parametrii homeostaziei.

Evaluarea stării de sanatate se va face în funcție de programări și

Mulțumim pentru înțelegere!

Vreau să programez o sedință