A avea grijă de sănătatea personală și a avea un stil de viață sănătos înseamnă a te simți mai bine, înseamnă mai multă productivitate, înseamnă scăderea riscului de a ne supune anumitor probleme care ne pot afecta sănătatea.

Fiecare din noi își dorește un stil de viață sănătos, să se mențină sănătos și în formă pentru cât mai mult timp. Stilul de viață sănătos depinde în mare măsură de obiceiurile zilnice care îți asigură un stil de viață îngrijit, de modul în care trăim și felul cum ne raportăm în a avea un stil de viață sănătos .

E suficient să adopţi un stil de viaţă echilibrat în care să respecţi câteva principii de bază, prima regulă în stilul de viaţă sănătos este să o avem în vedere încă de la începutul zilei, iar apa este, aşa cum ştim deja, foarte importantă pentru hidratarea şi curăţarea organismului, iar acest lucru se face în cel mai sigur mod cu Coral-Mine!

„Există o singură boală care se numește acidifiere și un singur tratament numit alcalinizare!” (Robert Young, savant american)

În ecuaţia sănătăţii intră şi gândirea pozitivă, unde regula primordială pentru un stil de viaţă sănătos este: ,, hrăneşte prima dată partea cea mai importantă a corpului tău, creierul ’’- care are nevoie de acest lichid, apă,  pentru a putea să își îndeplinească funcțiile în mod corect.

   Putem spune ca ne bucurăm de un stil de viață sănătos cu adevărat echilibrat când suntem echilibrați cu privire la toate  componentele corpului, iar principiile care vă pot ajuta să vă mențineți sănătatea la parametrii normali sunt: hidratarea, deparazitarea, detoxifierea, nutriția și protecția imunitară. Ordinea pașilor este deosebit de importantă pentru a avea un stil de viață sănătos, încât  nu poți trata eficient o afecțiune dacă lași în urmă alte probleme.

Ideea, că medicii sunt în totalitate responsabili de sănătatea noastră a dus la faptul că, oamenii din ziua de azi nu au o bază practică de cunoștințe în ceea ce privește sănătatea și menținerea acesteia. În materie de stil de viață, trendul ultimilor ani este caracterizat de o atenție sporită spre alimentație sănătoasă și un regim de viață echilibrat, aducând în vizor importanța consumului de alimente cât mai naturale.

Se spune că „suntem ceea ce mâncăm” și este adevărat! De asta e important să știi exact ce e bine să consumi și ce să eviți, dar și ce regim alimentar ți se potrivește și ce presupune un regim corect de detoxifiere.

Tu iți alegi modul în care trăiești. Dacă vrei să duci o viață lungă și frumoasă, răspunsul este unul singur: alege un stil de viață sănătos!

Dacă doreşti să fii sănătos şi prosper, este important să gândeşti ca o persoană sănătoasă şi prosperă. – Sandy Forster

DESPRE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Adevarul este ca în spatele fiecarei dezvoltări personale  se ascunde un caracter puternic, motivat, care analizeaza cu atenție schimbările ce se produc, acționează eficient sub presiune, ia cele mai bune decizii în momente-cheie și este capabil să se adapteze eficient la orice tip de tranziție sau situație întâmpinată.

Privind dintr-o altă perspectivă, prezentul pe care-l trăim nu este nimic altceva decât rezultatul alegerilor pe care le-am facut în toată această viață, iar dezvoltarea personală înseamnă atitudine! Așadar, dezvoltara personală iți consolidează și eficientizează comunicarea în cadrul afacerii, oferindu-ți instrumente utile pentru a-ți îmbunătăți relațiile de afaceri.

Întrucat fiecare alegere ne poartă către o anumită direcție, conștientizarea acestui mecanism poate fi pusă foarte ușor în practică atunci când este vorba despre un proiect personal și având libertate financiară proprie, iar acest lucru îl poti face doar cu Coral Club, alăturându-te ca membru, iar mai mult de atât, prosperând la oportunități de venituri suplimentare  creându-ți propria rețea, prin găsirea celor mai potrivite persoane care-ți vor  aduce un plus de performanță, descoperind metode şi tehnici moderne de optimizare şi eficientizare a comunicării şi mai ales a modului de stabilire si intreţinere a relaţiilor cu ceilalti,  iar succesul nu va ezita sa apară.

Practic, dezvoltarea personală te ajută în mod semnificativ să iți crești calitatea vieții, să explorezi unele resurse pe care le ai, dar pe care încă nu le-ai descoperit, iar primul element fundamental în dezvoltarea personală este gândirea strategică care este bazată pe strategie și plan de acțiune, care iți formează de fapt harta călătoriei, iar cel de-al doilea element fundamental este evaluarea, unde nu obiectivele sunt cele care te interesează, ci rezultatele, întrucât obiectivele sunt doar țintele în care tragi pentru a ajunge la rezultat, cu alte cuvinte, în procesul tău de dezvoltare personală, trebuie să te evaluezi în timp ce evoluezi!

Uite ce nu trebuie să-ți scape atunci când lucrezi la evoluția ta personală și avantajele care le regăsești în familia Coral Club: îmbunătățirea relațiilor cu oamenii din jurul tău, timpul petrecut cu cei dragi, dar și cu tine însuți, cariera-proiectul personal și modul de viață sănătos.

Dacă vrei să iți schimbi viața în excelent, urmează-mă și devino membru Coral Club!

Viața nu este numai pentru a fi în viaţă, ci să-ți fie și bine în viață. – Marcus Valerius Martial

Lasă un răspuns